The Scamdex Scam Email Archive - Employment/Job o

Subject:  ANUNT IMPORTANT
From:  Bancpost | Fastbanking <milenium@maestro.ro>
Date:  Tue, 08 Jun 2010 21:33:25 -0700

A Scam Email with the Subject "ANUNT IMPORTANT" was received in one of Scamdex's honeypot email accounts on Tue, 08 Jun 2010 21:33:25 -0700 and has been classified as a Employment/Job Scam. The sender was Bancpost | Fastbanking <milenium@maestro.ro>, although it may have been spoofed.Stimate client,

Luni, 07 iunie 2010, departamentul de securitate Bancpost a semnalat incercarea de spargere a bazei de date Internet Banking.

Din acest motiv, pentru siguranta si buna desfasurare a tranzactiilor online, te rugam sa te inregistrezi in noua baza de date, cu o noua masura de siguranta care foloseste metoda de criptare a informatiilor utilizatorului de tipul SSL-Secure.

Daca detineti un card Maestro Millenium tot ce trebuie sa faceti este un simplu click pe linkul de mai jos pentru a intra in noua noastra baza de date.

CLICK AICI


Pentru a te scuti de drumuri inutile la banca, Bancpost iti pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru ca tu sa poti alege usor si rapid produsele si serviciile care ti se potrivesc cel mai bine.


Va multumim pentru intelegere ,
Pentru protejarea conturilor Dvs., va reamintim urmatoarele informatii importante:

© copyright ? Bancpost nu trimite niciodata SMS-uri prin care sa solicite numarul contului Dvs. , CNP-ul sau Seria actului de identitate